Politică de Confidențialitate

Adresa site-ului nostru este: https://marvamarketing.ro.

Această politică de confidențialitate definește modul în care noi, Impact Marketing Media SRL, colectăm, folosim și stocăm datele dumneavoastră personale atunci când accesați sau interacționați cu site-ul nostru www.marvamarketing.ro În acest document veți afla ce date colectăm și noi procesului sau pe care ni le-ați pus la dispoziție accesând www.marvamarketing.ro (site-ul). În cele ce urmează, ne vom referi în mod colectiv la adresele URL de mai sus ca „site-uri web” / „site-uri”. Persoana vizată pentru informațiile căreia am creat această pagină de confidențialitate este orice utilizator al site-urilor web și vom continua să ne referim la aceasta prin „dvs.”. Cine suntem noi: Impact Marketing Media SRL este o companie organizata care functioneaza in conformitate cu legile romane. Adresa de e-mail de contact: office@marvamarketing.romarvamarketing.ro
Ce date procesăm?
În funcție de natura și scopul interacțiunii cu Marva Marketing (demo/întâlnire gratuită, abonament la newsletter, completarea formularului de contact, descărcarea unui produs, înregistrarea la un eveniment sau orice conversație telefonică), este posibil să colectați următoarele tipuri de date:
Adresa dvs. de e-mail este necesară în toate formularele noastre, în special dacă doriți:
* Creați un cont sau trimiteți o solicitare în secțiunea de contact
* Date legate de identitatea dumneavoastră, cum ar fi numele, prenumele, adresa de e-mail și numărul de telefon, sexul, numele companiei, profesia, adresa, orașul, țara, domeniul de activitate, numărul de angajați și poziția geografică.
* Date legate de navigare – date legate de modul în care utilizați site-urile web, inclusiv: adresa IP, browserul utilizat, durata navigării, istoricul căutărilor, sistemul de operare utilizat, limba și paginile vizualizate.
* Date despre vizitele dvs. pe site-uri: acestea pot include adrese URL complete, secvența de clicuri către, prin și de pe site-urile noastre web, informații sau produse vizualizate/căutate, durata vizitelor pe anumite pagini, informații privind interacțiunea cu paginile (de exemplu, derulare, clicuri, treceri cu mouse-ul), date despre comportamentul utilizatorului.
* Date despre rețelele sociale utilizate atunci când utilizați funcționalitățile noastre.
Cum colectăm aceste date
Datele dumneavoastră pot fi colectate în diferite moduri. Acestea pot fi colectate direct atunci când comunicați cu noi prin programarea unei întâlniri online sau când completați orice alt formular de pe site.
De ce sunt colectate aceste date
SC Impact Marketing Media SRL colectează și utilizează datele dumneavoastră cu caracter personal:
* Pentru a vă afișa site-urile web și conținutul acestora
* Pentru a vă permite să utilizați serviciile noastre
* Pentru a vă permite să ne contactați
* Pentru a vă oferi buletinele informative, produsele și serviciile pe care le-ați solicitat
* Pentru a vă anunța despre știri și modificări legate de site-urile și serviciile Marva Marketing
* Pentru a ne susține drepturile și obligațiile stipulate în contractele semnate cu utilizatorii, precum și alte obiective legale
Folosim cookie-uri și markeri pentru:
Pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-uri precum:
*Recunoașterea dispozitivului dvs., astfel încât să nu fie nevoie să introduceți aceleași informații de mai multe ori la rând în același scop
Pentru a analiza traficul și datele de pe site-uri pentru:
* Măsurarea numărului de utilizatori, astfel încât să putem face site-urile mai ușor de utilizat și să răspundem mai rapid la solicitările dumneavoastră
* Evaluarea comportamentului dvs. de navigare și accelerarea căutărilor
* Pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine cum folosiți site-urile noastre, astfel încât să le putem îmbunătăți.
Utilizarea informațiilor dumneavoastră în modurile descrise mai sus este permisă de legea aplicabilă privind protecția datelor, deoarece este:
* Necesar pentru interesele noastre legitime în urmărirea scopurilor descrise mai sus și interesele dumneavoastră de confidențialitate nu prevalează asupra acestora, în nici un caz (de exemplu, pentru a îndeplini obligațiile și drepturile din cadrul unui contract, inclusiv Termenii și condițiile)
* Necesar în unele cazuri pentru a ne îndeplini responsabilitățile legale, cum ar fi prezentarea de informații autorităților sau organismelor de reglementare
* Necesar în unele cazuri pentru a îndeplini o sarcină de interes public, pentru a stabili, exercita sau apăra drepturi în instanță sau dacă prelucrarea se referă la informații cu caracter personal care se află în mod evident în domeniul public.
Cine prelucrează datele colectate
Datele dumneavoastră sunt prelucrate de către angajații Impact Marketing Media SRL delegați cu:
* Administrare site
* Managementul resurselor
* Administrarea clientilor si a solicitarilor acestora
* Obligații legale
Impact Marketing Media SRL, în calitate de operator de date, a luat toate măsurile de securitate necesare pentru a preveni accesul neautorizat, dezvăluirea, modificarea sau distrugerea neautorizată a datelor. Prelucrarea datelor se realizează folosind calculatoare și/sau instrumente informatice, urmând procedura internă în scopul clar specificat și acceptat de utilizator.
Partajarea datelor dvs. personale
Nu vindem datele dumneavoastră cu caracter personal către terți.
Pe lângă operator, în anumite situații, datele pot fi accesibile terților precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, denumite, dacă este cazul, ca persoane autorizate de către Operator.
Aceștia sunt obligați prin contract să păstreze confidențialitatea datelor și să le folosească exclusiv în scopul pentru care au fost furnizate.
În cele din urmă, am putea dezvălui datele dvs.:
* În situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru acordarea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, ca urmare a participării acestora la diferite concursuri și campanii promoționale organizate de Impact Marketing Media SRL prin intermediul site-urilor web
* Pentru a respecta mandatele legale, legile și procedurile legale, inclusiv solicitările autorităților de reglementare
* Dacă se consideră că dezvăluirea este necesară sau adecvată pentru a proteja drepturile, proprietatea sau securitatea Impact Marketing Media SRL, a clienților noștri sau a altor părți interesate. Această dezvăluire include schimbul de informații cu alte companii sau organizații în scopul protejării împotriva fraudei sau falsificării.
Link-uri către site-uri web și terți
Site-urile noastre web ar putea conține link-uri către diverse site-uri web, platforme și rețele sociale gestionate de terți pe propriile servere, organizații și companii asupra cărora Impact Marketing Media SRL nu are control. Prin urmare, în niciun caz nu putem fi făcuți responsabili pentru modul în care datele sunt colectate și prelucrate de către acești terți. Vă recomandăm să citiți politicile de confidențialitate aplicabile oricărei terțe părți către care pot trimite link-urile noastre, astfel încât să înțelegeți cum sunt folosite datele dumneavoastră cu caracter personal de către aceștia.
Cât timp sunt stocate datele dvs
Impact Marketing Media SRL păstrează datele dumneavoastră personale numai pentru perioada necesară scopurilor explicate. Perioada de stocare variază în funcție de datele în cauză, deoarece poate fi afectată de natura și scopul colectării acestora. De asemenea, anumite obligații legale prevăd o anumită perioadă de păstrare. Când vă abonați la buletinele noastre informative, stocăm adresa dvs. de e-mail, numele și prenumele, până când vă dezabonați (linkul de dezabonare este inclus în toate e-mailurile noastre, chiar în partea de jos a mesajului).
Cum sunt protejate informațiile dumneavoastră personale
Datele dumneavoastră personale sunt stocate pe servere securizate, protejate de firewall-uri și software antivirus. Cu toate acestea, având în vedere caracteristicile intrinseci ale Internetului, nu putem garanta securitatea optimă a informațiilor schimbate prin această rețea. Ne străduim să vă protejăm datele, dar nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor pe care le trimiteți către site-uri web. Prin prezenta sunteți de acord că ne furnizați datele dumneavoastră pe propriul risc. De asemenea, sunteți de acord că responsabilitatea pentru securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal este a dumneavoastră, în egală măsură. În primul rând, sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității parolelor și a altor mijloace de autentificare utilizate pentru a accesa site-urile noastre web.
Care sunt drepturile tale?
În condițiile prevăzute de legislație, în calitate de persoană vizată, beneficiați de următoarele drepturi:
* Dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment. Vă puteți retrage oricând consimțământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, chiar dacă ni l-ați dat înainte.
* Dreptul de a vă opune prelucrării datelor. Aveți acest drept prin depunerea unei cereri în orice moment, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, ca datele care vă privesc să fie prelucrate în baza interesului legitim al Impact Marketing Media SRL sau în baza interesului public, cu excepția cazurilor în care Impact Marketing Media SRL poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept. în instanță; de asemenea, dreptul de opozitie poate fi exercitat in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, pentru ca datele care va privesc sa fie prelucrate in scopuri de marketing direct.
* Dreptul la rectificare. Utilizatorii au dreptul de a verifica exactitatea datelor lor personale și de a solicita actualizarea sau corectarea acestora.
* Dreptul de a restricționa prelucrarea. Utilizatorii au dreptul, în anumite condiții, de a restricționa prelucrarea datelor lor. În acest caz, proprietarul nu va prelucra datele respective în alt scop decât stocarea acestora.
* Dreptul de ștergere a datelor. Acest drept se aplică în anumite condiții: dacă datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopului pentru care au fost colectate, dacă a fost retras consimțământul, dacă s-a exercitat dreptul de opoziție, dacă au fost prelucrate ilegal, pentru a se conforma unor prevederi legale. obligații sau au fost colectate în legătură cu furnizarea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau dreptului intern în temeiul incidentului
* Dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente.
În conformitate cu articolul 12.6 din GDPR, atunci când vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, Impact Marketing Media SRL, în calitate de operator de date, își rezervă dreptul de a solicita dovada identității dumneavoastră. Vă rugăm să rețineți că datele necesare pentru dovada identității vor fi șterse de îndată ce răspundem solicitării dumneavoastră.
Suntem obligați să răspundem tuturor solicitărilor de exercitare a acestor drepturi în termen de o (1) lună. Această perioadă poate fi prelungită la două (2) luni pentru cereri complexe sau cu un volum foarte mare.
Informatiile furnizate precum si masurile luate in exercitarea drepturilor mentionate mai sus va sunt oferite de catre Impact Marketing Media SRL in mod gratuit. Cu toate acestea, dacă solicitările sunt nefondate sau excesive (repetitive), vă putem percepe o taxă sau vă putem refuza cererea.
Informații detaliate despre prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal
Datele dumneavoastră personale sunt colectate în următoarele scopuri și utilizând următoarele servicii:
Google Analytics
Este un serviciu de analiză web oferit de Google. Monitorizează utilizarea site-urilor web pentru a crea rapoarte și ne ajută să îmbunătățim experiența utilizatorului pe pagini.
Tip de date personale colectate: Cookie-uri și date privind utilizarea site-ului.
Locul prelucrarii: SUA
Urmărirea conversiilor Facebook Ads
Este un serviciu oferit de Facebook care conectează datele din reclamele Facebook cu acțiunile întreprinse de utilizatori pe site-uri web.
Tip de date personale colectate: Cookie-uri și date privind utilizarea site-ului
Locul prelucrarii: SUA
Urmărirea conversiilor Google AdWords
Este un serviciu furnizat de Google care conectează datele din sistemul de publicitate Google cu acțiunile efectuate de utilizatori pe site-uri.
Tip de date personale colectate: Cookie-uri și date privind utilizarea site-ului.
Locul prelucrarii: SUA
Remarketing AdWords
Este un serviciu de remarketing și de direcționare comportamentală oferit de Google care conectează activitatea site-ului cu rețeaua de publicitate AdWords și cu cookie-ul DoubleClick.
Tipul de date colectate: Cookie-uri și date privind utilizarea site-ului
Locul prelucrarii: SUA
Segmente de public personalizate Facebook
Este un serviciu de remarketing și behavioral targeting oferit de Facebook care conectează activitatea de pe site-urile noastre cu sistemul de publicitate Facebook.
Tip de date colectate: Cookie-uri și adrese de e-mail.
Locul prelucrarii: SUA
Remarketing Facebook
Este un serviciu de remarketing și behavioral targeting oferit de Facebook care conectează activitatea de pe site-urile noastre cu sistemul de publicitate Facebook.
Tip de date colectate: Cookie-uri și date privind utilizarea site-ului
Locul prelucrarii: SUA
Remarketing prin Google Analytics pentru publicitate grafică
Este un serviciu de remarketing si behavioral targeting oferit de Google care conecteaza activitatea de monitorizare desfasurata de Google Analytics si cookie-urile colectate de acesta cu sistemul de publicitate AdWords si cu cookie-ul DoubleClick.
Tip de date colectate: Cookie-uri și date privind utilizarea site-ului
Locul prelucrarii: SUA
Manager de etichete Google
Este un serviciu centralizat de gestionare a etichetelor oferit de Google.
Tip de date colectate: Cookie-uri și date privind utilizarea site-ului.
Locul prelucrarii: SUA
Modificări ale politicii de confidențialitate
Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate. În cazul unor modificări majore în viitor, veți fi anunțat prin e-mail (dacă este posibil) sau prin afișarea unui mesaj specific pe site.
Definiții
Date personale – orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă.
Prelucrare – orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau seturi de date cu caracter personal.
Persoana vizată – persoane fizice ale căror date sunt prelucrate
Operator de date cu caracter personal (Operator de date) – orice organizație, persoană sau organism care stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal, controlează datele și este responsabil pentru acestea.
Autorizat (Procesor de date) – prelucrează datele în numele unui operator
Consimțământ – consimțământul „liber, specific, informat și lipsit de ambiguitate” al unei persoane, prin care își exprimă acordul cu privire la prelucrarea datelor sale personale în unul sau mai multe scopuri, fie printr-o declarație, fie printr-o acțiune afirmativă clară.
GDPR – Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) a fost adoptat ca Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016. Se aplică direct în fiecare stat membru al UE, fără a fi nevoie de legislație în aplicare. .
Terți – orice persoană fizică sau juridică (autoritate publică, agenție sau orice alt organism), în afară de persoana vizată, operatorul, împuternicitul și persoanele care, sub autoritatea directă a operatorului sau împuternicitului, sunt autorizate să prelucreze date.
Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care prelucrăm datele cu caracter personal sau pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la office@marvamarketing.romarvamarketing.ro
Această pagină web utilizează fișiere cookie. Pentru mai multe informații despre modul în care funcționează și utilizează aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: Politici privind cookie-urile.