Marva Marketing

Creare de conținut

Creăm conținut pentru profilele tale de Social Media. Gândit pentru mediul online din 2024.

Content Creation

Feedcheck

Social Media Management
Creare de conținut

Creare de conținut

Max Decker

Social Media Management
Creare de conținut

Care este procesul?

Ce este crearea de conținut?

Crearea de conținut este procesul de planificare, creare și distribuirea informațiilor cheie despre afacerea ta în diferite formate. Conținutul poate fii creat sub formă de video sau imagine. Obiectivul final este ca conținutul să fie relevant și captivant pentru publicul tău.

De ce afacerea ta are nevoie de creare de conținut?

Conținutul pe care îl postezi în ziua de astăzi este modul în care îți faci văzut și auzit brandul. Un conținut consecvent, clar și de calitate atrage și implică publicul. Pe lângă asta generează trafic și în cele din urmă stimulează conversiile.

Ce înseamnă creare de conținut la Marva?

Pentru noi, crearea de conținut este un mod de a rezona cu publicul și de a construi o imagine în online. Crearea de conținut este, de asemenea, o persuasiune psihologică, deoarece atinge modul în care oamenii gândesc și se comportă. Creierul uman procesează imagini de 60.000 de ori mai rapid decât textul.

Creare de conținut

Ce oferim?

Beneficii Ce înseamnă
Aflăm nevoile și dorințele Înainte de a stabili un calendar de postări, aflăm ce îți dorești pentru ca afacerea ta sa fie înțeleasă de public.
Videografie profesională Venim cu echipă de filmare, cu lumini și aparatură de ultima generație pentru a oferi calitate vizuală.
Fotografie profesională Pentru conținutul de tip imagine venim cu aparatura corectă și creăm imagini vizuale de calitate care atrag atenția.
Echipament de ultima generație Oferim echipament de calitate pentru a îmbunătăți crearea de conținut pentru afacerea ta.
Calendar de postări Calendarul de postări pe care îl pregătim în avans este practic regia postărilor. Venim cu un calendar pentru a fii eficienți.

Colaborăm cu companii
din Timișoara

Ciprian Sutu
"Foarte seriosi, sinceri si profesionisti. Mereu comunicarea a fost on point, transparenti in totalitate, si cu o gandire moderna."
Andrei Covlea
"Recomand Marva, lucrez cu ei de 6 luni, si super incantat de profesionalismul lor, plus ca aduc rezultate!!!"

Completează formularul de mai jos și află strategia ta de marketing 👇🏻    Adaug un fișier