Ce face o agenție de marketing digital?

Ce face o agenție de marketing digital?

Dacă te-ai întrebat vreodată ce face o agenție de marketing digital, ei bine, ai ajuns la locul potrivit. Astăzi îți vom prezenta ce facem noi la Marva Marketing și de ce te-ar interesa să colaborezi cu noi. 

Peisajul digital este foarte dinamic iar marketing a evoluat. Da, încă există marketingul tradițional, precum afișe, fliere sau panouri publicitare. Dar ca antreprenor trebuie să știi că situația s-a schimbat de acum 5 sau 10 ani. Pentru a ajunge la publicul țintă mai eficient este vital să fii conectat cu mediul digital sau online. Iar în tot acest timp, marketingul digital a explodat.

Ce este marketingul digital?

Marketingul digital se referă la toate eforturile de marketing care utilizează dispozitivele electronice sau internetul. Este arta de a promova o afacere, produse sau servicii către publicul țintă prin canale online. În termeni mai simpli, este vorba despre reclamele pe care le vezi pe Facebook, conținutul video pe care îl consumi sau mailurile pe care le primești cu diferite oferte. Obiectivul final al marketingului digital este să ajungi în fața potențialilor clienți pe care ulterior să-i transformi în clienți plătitori și fideli. Până la urmă, ar fii păcat să nu te folosești de una dintre cele mai puternice metode de promovare in 2024. 

Ce face o agenție de marketing digital?

În această lume digitală și hiperconectată, gestionarea marketingului digital poate să fie copleșitor. Marketingul digital este doar umbrela mare care acoperă mai multe servicii, precum Google ads, SEO, creare de conținut sau email marketing. Iar ca să te asiguri că nu ratezi oportunitatea de a creste în online sau de a capta atenția utilizatorilor, vei apela la o agenție de marketing pentru că vei avea nevoie de o abordare strategică.

O agenție de marketing, precum Marva Marketing, poate fii văzut ca o extensie a afacerii tale, o echipă care deține un amestec unic de creativitate, expertiză tehnică și abilități analitice. Echipa Marva este specializată în crearea și executarea strategiilor de marketing personalizate care propulsează afacerea ta în mediul digital.

Ce facem noi mai exact?

 • Publicitate Pay-Per-Click (PPC): Dezvoltăm și gestionăm campanii publicitare direcționate pe motoarele de căutare, de exemplu Google și pe platformele de socializare, precum Facebook, Instagram, Messenger sau TikTok, în timp ce ne asigurăm că afacerea ta ajunge la publicul potrivit la momentul potrivit.
 • Optimizarea website-ului: Ne asigurăm că website-ul tău este pregătit pentru publicitatea PPC și este optimizat pentru motoarele de căutare, maximizând vizibilitatea online.
 • Marketing pe rețelele sociale: Concepem strategii de conținut atractive pentru platforme precum Facebook, Instagram și TikTok, construind notorietate brandului tău, promovând o comunitate sănătoasă și direcționăm traficul către website-ul tău pentru conversia finală.
 • Creare de conținut video: Echipa noastră creează conținut captivant pentru platformele de socializare care educă publicul țintă, stabilește brandul tău ca o autoritate și stimulează implicarea.
 • Analiza datelor și raportarea: Urmărim și analizăm datele din eforturile de marketing digital pentru a deveni mai buni, adică pentru a optimiza campaniile, a maximiza ROI și a măsura succesul.

 

Cum poate Marva Marketing să te ajute?

 • Creșterea notorietății brandului: Noi putem să te afisăm în fața unui public larg care te va ajuta să stabilești o imagine de impact și să devii lider în industria ta.
 • Generarea de clienți potențiali și conversia: Concepem campanii direcționate pentru a atrage clienți potențiali și calificați pentru a-i transforma în clienți care plătesc.
 • Rezultate măsurabile: Oferim rapoarte cuprinzătoare de date și analize pentru a îmbunătăți eforturile de marketing.
 • Dornici de a știi mai multe: Echipa Marva se menține la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii de marketing digital.

A lucra cu o agenție de marketing înseamnă că marketingul tău digital este pe mâini bune. O echipă de experți cu abilitățile și resursele necesare pentru a dezvolta și executa o strategie de marketing digital câștigătoare. Iar noi facem asta ca tu să îți poți dedica mai mult timp afacerii tale.

De ce este important marketingul digital pentru afaceriile din România?

Piața digitală din România este în continuă creștere iar utilizatorii români petrec din ce în ce mai mult timp online. Ca afacerea ta să câștige avantaj competitiv înseamnă să fie în tendință cu tot ce se întamplă. Hai să îți mai prezint câteva avantaje daca vrei să colaborezi cu noi:

 • Cost eficient: Comparativ cu marketingul tradițional, campaniile digitale pot fi mai rentabile, permițând alocarea bugetului în mod strategic.
 • Targetare precisă: Publicitatea online permite targetarea utilizatorilor pe baza unor criterii specifice, cum ar fi vârsta, locația, interesele și comportamentul online.
 • Măsurare și analiză: Performanța campaniilor digitale poate fi măsurată cu precizie, ceea ce permite optimizarea continuă și îmbunătățirea rezultatelor.
 • Engagement (implicare) sporit: Spre deosebire de marketingul tradițional unidirecțional, marketingul digital permite interacțiunea directă cu publicul țintă, crescând nivelul de implicare (likes, comments, shares).

Marketingul digital este un peisaj dinamic și solicitant, dar și plin de satisfacții. Dacă dorești ca afacerea ta să dobândească o prezență online de impact trebuie să știi că eforturile de marketing digital vor deveni obligatorii. Dar ghici ce, de aceea suntem aici, să te ajutăm! Utilizând strategiile și canalele potrivite, afacerea ta poate atinge obiectivele de marketing dorite. 

Ești pregătit să discutăm strategia afacerii tale?

Hai să ne auzim la un telefon 👇🏻

Sună acum 📞 0734 349 335

Ne găsești de Luni până Vineri, între orele 9am și 6pm.